2019-09-10 05:10:36• hírek • Blikk.hu

Csúnya balesetet szenvedett Gór Nagy Mária, több helyen is eltört a lába

Legjobb barátnője valósággal elrabolta egy őszi villámvakációra Gór Nagy Máriát (72), miután az örökifjú színésznő megsérült. Pedig, ahogy mondja, nem nyaralós típus, nem is utazik el hetekre semmilyen évszakban.

Most se tette volna, ha nem szenved váratlanul csúnya balesetet.
 

– A színitanoda megnyitónapjára készültek a gyerekek, és persze, jómagam is. Ilyenkor személyesen nézem meg, minden terem rendben van-e, minden reflektor rendesen be va-e állítva a kis színpadunknál – mesélte Mária, a 36 éve nevét viselő színművészeti iskola vezetője. Megszokott tempójában robogott, észre sem véve, hogy frissen felmosták a folyosót és a tantermeket.
 

– Elcsúsztam, jó nagyot estem, fájt is a lábam, de csak másnap reggel, amikor duplájára dagadt, mentem el orvoshoz. Kiderült, két helyen is elrepedt a jobb bokám és a sípcsontom – árulta el a színésznő, akinek magányosan kellett volna gyógyulgatnia otthon, mert a férje, Gulyás Buda, Balázs Béla-díjas operatőr külföldön forgat.

 

– Bálint Marika, a legjobb barátnőm nem hagyta, hogy egyedül maradjak. Közölte: kaja nélkül addig sántikálnék a lakásban vagy ügyetlenkedek a fürdéssel, amíg még jobban összetöröm magam – sorolta esése következményeit a színésznő, akit szállodavezető barátnője valósággal elrabolt otthonról Zalakarosra.


– Jólesik a kényeztetés, bár úszni nem tudok a merevítő kötés miatt, de masszázzsal, szaunával és folyamatos evéssel kárpótolom magam. Képtelen vagyok ellenállni, mert saját farmról érkezik a friss zöldség, tojás, a hús. Sajnos, kétszer is reggelizek. A házi lekvár, vaj, sajtok, sonka, kolbász, a helyben sült kenyérrel fenséges, és mivel vásárolni is lehet mindenből, viszek haza Budának kóstolót – tervezgette a színésznő, aki így már örül a balesettel járó kényszerpihenőnek.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: